Vem är jag?

Jag är en högkänslig fyrbarnsmamma som arbetat som förskollärare i nära 20 år. Jag är diplomerad samtalsterapeut och FÖR ÄNDRING! Det är dags att utbilda världen i medvetenhet, att känslorna inte är farliga. Det enda vi alla kan vara helt säkra på är att allt förändras. Det kommer inte alltid att vara så här även om det ibland kan kännas så.

Du har inte tid att göra dig mindre än vad du är, världen behöver dig och det du kom hit för att vara.
Nu är det slut med att krypa längs med väggarna och be om ursäkt för att just du finns.

Jag har en historia att dela med mig av till dig. Kanske kan den få dig att se på livet med lite andra glasögon. Kanske kan min historia berätta för dig, att livet inte behöver ta slut och att det finns ett ljus där i tunneln om du väljer att fortsätta gå. 

Jag är ingen expert och kan aldrig sitta och säga att jag vet hur just du känner. Vi är alla unika varelser och din upplevelse är din. Bara din och den betyder något. Den betyder allt. Den är på riktigt och den är viktig!

Det jag kan göra är att dela med mig av mina upplevelser. Vilka känslor som passerat och passerar genom min kropp. Kanske kommer du att känna igen dig, eller så gör du det inte. Det spelar ingen roll.

Välkommen ombord på en känsloresa. En resa där glädje och sorg går hand i hand.
Du kan inte skydda dig själv från sorg, utan att skydda dig själv från lycka. Det här är min historia.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *